XEC REGAL MATAPLANA RURAL

Estàs pensant a fer un regal personalitzat i diferent? Regala’ns!
REGALA TURISME RURAL

Sempre hi ha un moment en què no saps que regalar a algú de la família: als avis, als pares, a una tieta, un germà o a alguna parella d’amics, algú que et sents i tens molt proper.

Doncs que millor que tornar-vos a reunir, i compartir una experiència única, que la pugueu viure i gaudir tots plegats. Regala una estada rural autèntica, entremig de muntanyes, a qualsevol de les nostres masies.

El nostre XEC REGAL, és un regal ideal per fer un retrobament familiar o amb els amics. És hora d’escapar-vos tot junts, segur que seran uns moments que recordareu sempre més, i això no té preu!

Regala Turisme Rural

Truca’ns i regala MATAPLANA RURAL!

Posa’t en contacte amb nosaltres, a través del nostre correu mataplanarural@gmail.com o al telèfon 661 22 79 14, i explica’ns el regal que t’agradaria fer!

Des de MATAPLANA RURAL et reenviarem el teu Xec regal degudament omplert amb el nom del beneficiari/s, els dies d’estada i el nombre de persones que compartireu el regal*.

*Per fer efectiu el Xec regal prèviament s’ha d’haver concertat la disponibilitat i feta efectiva la pre-reserva segons tarifes d’estada amb les condicions amb MATAPLANA RURAL. Estada mínima de 2 nits a totes les nostres masies.

Masia Pla de la Molina – Ocupació màxima de 6 persones.
Masia Casal de Mataplana – Ocupació màxima de 10/12 persones.