Protocol sanitari d’higiene i seguretat a Mataplana Rural

Ens plau informar-vos que estem seguint el protocol dictat per les autoritats sanitàries del nostre pais i que treballem per a vosaltres, per la vostra seguretat i confiança.

La nostres cases rurals, són un lloc segur!

Volem oferir-vos moltes raons per les quals trieu venir a passar uns dies als nostres allotjaments rurals. Les ganes de sortir segur que ja les teniu, però sempre queden dubtes sobre com i on. A Mataplana Rural us trobareu amb unes cases rurals d’ús exclusiu, completament aïllades, segures, netes i adequades per al teu grup d’amics o familiars. Hem posat tota la nostra obstinació en oferir-vos el màxim confort i seguretat per a tu i els teus.

Les nostres cases estan situades a Gombrèn (Girona) a només 1:30 minuts de Barcelona. És un lloc de fàcil arribada i accés. La nostra ubicació és perfecta per a venir a passar uns dies després de la pandèmia del covid19, ja que estem al mig de la muntanya, a la vall de Mataplana, una de les zones més tranquil·les del Ripollès i en un entorn natural incomparable!

Entorn natural i gens massificat. Al mig de la muntanya!

Les nostres cases estan situades a Gombrèn, El Ripollès, es tracta d’un poble molt petit amb només 175 habitants i un lloc molt poc massificat. A Gombrèn hi trobaràs 2 botigues de comestibles per si t’has descuidat res, encara que a molt pocs km hi ha Campdevànol i Ripoll. Les nostres cases estan a 3 km del poble en direcció al Santuari de Montgrony, aïllades enmig de muntanyes i boscos de la vall de Mataplana, al costat del Castell de Mataplana. Podreu relaxar-vos i desconnectar de tot, només el vostre grup i la casa, ja que són masies d’ús exclusiuTindreu una gran vall de naturalesa on podreu estar tranquils i relaxar-vos després de la pandèmia.

Neteja i seguretat!

Després de marxar els hostes de cada estada, netegem totes les instal·lacions amb molta cura. Utilitzem els productes més adequats i comptem amb un pla de desinfecció. Recollim la roba i la portem a la bugaderia perquè la rentin segons la normativa dictada. Complim amb tots els requeriments de les autoritats. Sempre pensant en el teu bé i en el del vostre grup.

Pautes que seguim amb els productes de neteja:

  1. Netegem i desinfectem. Utilitzem productes homologats bactericides, fungicides i viricides.
  2. Utilitzem articles d’un sol ús per a netejar.
  3. Tirem els articles de neteja que usem o els rentem i desinfectem bé.
  4. La roba la portem a netejar a la bugaderia on asseguren un rentant eficient i a la màxima temperatura.

Pautes que utilitzem durant la neteja:

  1. Ventilem les habitacions abans de netejar. Deixem que entri aire fresc durant almenys 20 minuts a cada habitació o estança de la casa rural, si és possible i no plou, mantenim les finestres obertes fins que acabem.
  2. Prestem especial atenció a les superfícies que es toquen sovint: interruptors, els poms de les portes i finestres, els comandament a distància i les aixetes dels lavabos i la cuina.
  3. Repassem en profunditat els sofàs, les catifes, les cortines i altres superfícies toves i poroses. Primer eliminem acuradament la brutícia visible, i després utilitzem el producte més adequat per a cada material.
  4. La roba de llit i tovalloles la portem a netejar a la bugaderia que asseguren un rentant eficient i a la màxima temperatura. Un cop neta ens la tornen embossada i utilitzem protecció amb guants per tornar a fer els llits.
  5. Netegem i desinfectem els cubells d’escombraries.
  6. Embossem el comandament a distancia del TV cada vegada que arriba un nou grup.

Mesures de protecció!

Estem establint protocols d’arribada i sortida dels nostres hostes. A Mataplana Rural, sempre que arribeu, L’Eudald o l’Anna us presentem la casa i us expliquem tot allò que cal saber, i continuarem fent-ho però mantenint les distàncies de seguretat i amb mascareta. Ús demanarem, que escolliu un/a persona responsable del grup i aquesta serà la que entrarà amb nosaltres per l’entrega de claus i explicar-li tot allò que cal saber de la masia i les seves normes d’ús.

Tots el pagaments pendents s’hauran de fer via transferència bancària unes dies abans de la vostra arribada. No s’acceptarà cap pagament en metàl·lic ni amb targeta de crèdit a la mateixa casa.

Hem suprimit alguns fulletons de paper d’activitats i d’informació turística. De totes maneres, no us preocupeu, us explicarem personalment tot allò que podeu fer per descobrir la nostra comarca.

Com veieu a Mataplana Rural estem preparats per a netejar i desinfectar davant el repte del covid19 (coronavirus). Volem que quan vingueu a les nostres cases rurals us hi sentiu segurs i com a casa!

No us preocupeu, esteu en bones mans. Us esperem!